Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Buni

La Multi Ani Buni

Îți doresc să ai mereu acel ceva la tine, să fii sănătos, voios și bogat în toate. Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Lilia rosca si fratii stefanet. Voie buna, trai usor la multi ani! Succes la scoala si in viata, sanatate si fericire!

La Multi Ani De Ziua Ta
vizitati articolul complet aici : https://m.facebook.com/LaMultiAniDeZiuaTa/videos/817371738460028/
Lilia rosca si fratii stefanet. Felicitări cu ocazia zilei de naștere. Nu e mult , dar e ceva , iar eu ma bucur ca am ajuns pana aici.

Sa iti dea bunul dumnezeu sanatate,si fericire alaturi de familie,pupici.

La multi ani frumosi finul meu! La mulți ani copil frumos! Voie buna, trai usor la multi ani!

Mami draga la multi ani iti dorim si multa sanatate si sper sa iti placa tortul pregatit special pentru tine. La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și felicitări cu ziua de naștere! Fiule, să ai parte de ce ai mai bun pe lumea asta și de o aniversare genială pentru cei 10 ani pe.

Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/natura.trezeste.poezia/photos/la-mul%C8%9Bi-ani-cumnat%C4%83/485603165387089/
La multi ani omule bun. Anul nou, 365 zile pline, sa aveti cu 2,3 sau 4 prime, majorari salariale, ca sa stati numai la mare :)) !!!! La multi ani frumosi finul meu!

Not just a year older, but a year better.

La multi ani frumosi finul meu! Mami draga la multi ani iti dorim si multa sanatate si sper sa iti placa tortul pregatit special pentru tine. La multi ani, scumpul meu sot!

La multi ani omule drag. Nu e mult , dar e ceva , iar eu ma bucur ca am ajuns pana aici. In continuoare doresc sa multumesc tuturor noilor membrii din aceasta echipa.

Urari Si Mesaje De La Multi Ani Pentru Toti Oamenii Din Viata Ta Floria Blog
vizitati articolul complet aici : https://floria.ro/blog/urari-si-mesaje-de-la-multi-ani-pentru-toti-oamenii-din-viata-ta/
La multi ani omule drag. La multi, multi ani sanatosi si frumosi! Sa ne dorim la cat mai multe ,,submituri'' ,voie buna.

(nat giast ă ir oldăr, băt ă ir betăr) = nu doar un an mai in varsta, cat un an mai bun.

La multi ani pui mic si drag!!!! Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi. Eu iti doresc putin dar din suflet, noroc atunci cand ai.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Buni"