Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Bradu Arges

Teren De Vanzare Bradu Arges

Azi 06:37 8 760 m2. Terenuri de vânzare în bradu.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. Avem zilnic pentru tine anunțuri noi din județul arges. Intră pe pagina domina.ro cu garsoniere de vânzare în bradu, arges.

3 214 M Teren De Vanzare Arges Judet Bradu 5157983 Www Storia Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.storia.ro/ro/oferta/vand-teren-extravilan-intre-case-bradu-arges-IDlDPh.html
Drumul scoartei la 8 min de pitest. Bradu arges proprietar vand urgent teren de 5000mp. Garsoniere apartamente case/vile spații comerciale spații industriale spații birouri terenuri.

Terenul este intravilan, in suprafata.

Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in pitesti, arges | suprafata (mp): Pe storia.ro vei gasi 64 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat. Terenul este situate la cca un 1 km de primarie.

1746, arges, bradu, mp, teren. Gaseste rapid terenuri de vanzare.terenuri agricole de vanzare din zona ta! De vanzare teren intravilan bradu/ bradu de sus.

Preţ30 Eur Teren Mandresti Focsani 757mp Teren Construcții Intravilan 757 M Adroe Realty Buy
vizitati articolul complet aici : https://adroe.top/realty-buy/?header=Pre%C5%A330+EUR++++++++++++++++++++++++++Teren+mandresti-focsani+757mp++++++++++++++++++Teren+construc%C8%9Bii++intravilan++757+m²+++++++++++Mandresti+Munteni,+Vrancea+++++++++++Acum+22+minute
Particular am de vanzare 20. Teren intravilan, liber de constructii, amplasat in comuna bradu, sat geamana, in spatele unui complex rezidential de locuinte. Va prezentam spre vanzare, un teren extravilan cu o suprafata de 1008 mp, situat in municipiul pitesti, zona bananai, punct autostrada t16, p227, judetul arges !

Teren intravilan construibil in comuna bradulet,jud.arges, avand o suprafata de 5798 mp si deschiderea de 58 ml.

Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. Terenul este intravilan, in suprafata. De vanzare teren intravilan bradu/ bradu de sus.

Agentia imobiliara idealimob.ro vinde teren intravilan 1700 mp, bradu, arges. 800 m²vand teren intravilan bradu. Oras stefanesti bascov mosoaia bradu oarja curtea de arges topoloveni mioveni costesti pitesti.

Arges Bradu Casa De Vanzare Si Teren 1 200 Mp Vanzare Prin Negociere Directa In Bradu
vizitati articolul complet aici : https://www.executari.com/licitatie-141390-arges-bradu-casa-de-vanzare-si-teren-1-200-mp-bradu.html
Terenul se afla in ilfov petrachioaia tarlaua 23, parcela 90, lot 20 este un teren extravilan. Pe storia.ro vei gasi 64 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat. Puteți compara doar 4 proprietăți, orice proprietate nou adăugată o va înlocui pe prima din comparație.

Teren intravilan, liber de constructii, amplasat in comuna bradu, sat geamana, in spatele unui complex rezidential de locuinte.

Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. Teren intravilan, liber de constructii, amplasat in comuna bradu, sat geamana, in spatele unui complex rezidential de locuinte. Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in pitesti, arges | suprafata (mp):

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Bradu Arges"